Verhuren in Brussel

Onze eigen verhuurdienst, Brussels Business Flats, is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen sinds 1992. Vandaag is BBF marktleider op het gebied van tijdelijke huisvesting met een portefeuille van meer dan 1500 appartementen in Brussel. Ze bieden ook zakelijke verhuur aan in andere steden zoals Boedapest. 

"Als u investeert in vastgoed beoogt u een zo hoog mogelijk rendement. Dat kan enkel als uw appartement constant verhuurd wordt.

Het realiseren van die optimale bezetting is net de specialiteit van Brussels Projects. Onze professionele verhuurdienst Brussels Business Flats staat in voor de verhuur, de administratieve opvolging en het onderhoud van uw vastgoedinvestering. Ons gedreven team van 32 medewerkers hecht het hoogste belang aan service en staat ten dienste van (ver)huurders, op elk gebied. 

BBF kent als geen ander de samenstelling van het internationale huurpubliek. Dankzij de nauwe samenwerking met internationale bedrijven, multinationals en de EU houden we de vinger aan de pols. Ze beschikken zelfs, als enige speler op de markt, over een eigen kantoor in het NAVO-hoofdkwartier. BBF heeft, als onbetwiste marktleider, meer dan 23 jaar ervaring en vier kantoren op verschillende locaties in Brussel."

- Joël Vanmellaert, zaakvoerder BBF

Bekijk hier het spotje van BBF