Clos Folon

Laatste kans: reeds 93% verkocht

Project in opleveringsfase

= direct rendement!

Clos Folon is een modern en zeer aantrekkelijk appartementencomplex, dat bestaat uit drie delen. Het is gelegen in Ukkel, in het zuid-westen van Brussel. Hier heeft u de mogelijkheid tot het huren van prachtige, ruime één-, twee- en drie-slaapkamer appartementen.

Alle appartementen zijn gestoffeerd, hebben decoratieve vloeren, plafonds en muren, en hebben een ingerichte en volledig uitgeruste keuken. Dit geeft langtijdige huurders de mogelijkheid om het appartement met hun eigen meubels te decoreren. De balkons hebben een prachtig uitzicht op de omliggende tuinen.

Een multi-level, ondergrondse parkeergarage maakt het leven zoveel makkelijker als je hier bent met de wagen.

Een direct aansluiting met de snelweg en de ringweg rond de hoofdstad zijn slechts op 800 meter afstand. Als u hier bent zonder vervoer, heeft u de tramhalte aan de voorzijde van het pand. De tram brengt u naar het centrum van de stad in een mum van tijd.

In de omgeving, op ongeveer 600 meter afstand, vindt u een groot winkelgebied met meerdere supermarkten. Ook een aantal uitstekende Europese scholen zijn gevestigd in dit favoriete gebied voor expats.

Kortom, een ideale locatie voor een langer verblijf.

 

 

De voordelen van het project

Strategische ligging aan de luxueuze rand van Brussel
Meest residentiële en groene gemeente van Brussel
Ukkel, meest geliefde gemeente bij de “expats”
Snelle oplevering = onmiddellijk rendement bij verhuring
Exclusieve architectuur “Erpicum”
Verhuring aan kwaliteits-huurders op lange termijn
Bewezen concept met eigen verhuurdienst Brussels Business Flats

Contacteer ons