Brussels Projects

"1989… Het lijkt alsof het gisteren was. 25 jaar geleden legden we onze eerste steen in het centrum van Brussel, letterlijk en figuurlijk. Op zo’n moment bekruipt je het gevoel een pionier te zijn, en door permanent te innoveren zijn we dit nog steeds. In 1992 gingen we nog een stapje verder, met de oprichting van onze eigen verhuurdienst Brussels Business Flats (BBF),  hiermee was het plaatje compleet. Sindsdien positioneert Brussels Projects zich met een uniek en totaal beleggingsconcept, als een trendsetter die de skyline van onze hoofdstad mee bepaalt: de term ‘serviced apartments’ staat sindsdien in het woordenboek van elke investeerder.
 
De daaropvolgende jaren en decennia veranderde de vastgoedwereld in ijltempo. De magnetische aantrekkingskracht van de metropool Brussel nam zienderogen toe, met de komst van de EU en een groot aantal internationale instellingen. Brussel is tegenwoordig niet enkel de hoofdstad van Belgie, maar ook van Europa. Zo ontpopt het zich tot een internationale grootstad met kosmopolitische allure. Vandaag, meer dan 25 jaar en vele appartementen later, kloppen onze allereerste klanten nog steeds bij ons aan. Dit zorgt voor een extra motivatie bij ons team, dat hen een antwoord biedt op de meest uiteenlopende vragen inzake investeringsvastgoed. Merken dat mensen na al die jaren de weg naar Brussels Projects blijven vinden, is hartverwarmend. Daarom waken wij over de continuïteit van ons familiebedrijf. De volgende generatie staat klaar om onze langetermijnvisie verder uit te rollen, samen met ons professioneel team. Brussels Projects is klaar voor de volgende 25 jaar: samen zetten we Brussel (inter)nationaal op de kaart."
 
- Bernard van Canneyt
Zaakvoerder Brussels Projects

 

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat of click here to download the PDF file.

Klik hier om het pdf-bestand te downloaden