Jobs

Investeren in de toekomst

Zie jij een boeiende job in de vastgoedsector in Brussel wel zitten? Maak dan van Brussels Projects jouw project. Met jaren ervaring zijn we ongetwijfeld de meest toonaangevende vastgoedspecialist van Brussel.

Brussels Projects staat haar klanten steeds met raad en daad bij, want beleggen in vastgoed vraagt om veel kennis en informatie. Daarom streven we naar een open klantenrelatie waarin kwaliteit en service centraal staat. Pas als onze klanten tevreden zijn, hebben wij als bedrijf ons doel bereikt en zijn we ook tevreden.

Door de jaren heen hebben wij een hardwerkend en enthousiast team van vakmensen bijeengebracht dat weet wat kwaliteit betekent en dat elke dag in de praktijk brengt. Omdat we elke dag groeien, is ons vastgoedteam in Brussel steeds op zoek naar versterking. Zit enthousiasme en teamspirit jou in de genen dan lezen we graag jouw cv op info@brusselsprojects.be!

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde commerciële vastgoedmedewerkers!

Brussels Projects, bouwpromotor, zoekt dringend

Beleggingsadviseur vastgoed
VASTGOED VOOR DE TOEKOMST

Brussels Projects is een projectontwikkelaar met ruim 25 jaar ervaring in het bouwen, verkopen en verhuren van beleggingsappartementen in Brussel en omgeving. Door een jarenlang opgebouwde kennis als partner in beleggingsvastgoed hebben we een enorme expertise die ons helpt om klanten te adviseren bij de invulling van hun beleggingsportefeuille.
Onze cultuur is er een van open communicatie, en dit zowel intern als extern. Omdat we ook de komende 25 jaar toonaangevend willen blijven in onze sector, versterken we ons salesteam met een “Beleggingsadviseur vastgoed”

Functieomschrijving:

Als “beleggingsadviseur vastgoed” ben je het gezicht van onze onderneming. Na een grondige interne en externe opleiding ben je dan ook verantwoordelijk voor de verkoop van ons beleggingsvastgoed. Je contacteert de jouw aangereikte warme prospecten, je legt hen onze visie in beleggingsvastgoed uit in een persoonlijk onderhoud, je bezoekt met hen één van onze modelappartementen en overtuigt de prospect met je gedrevenheid, expertise en talent van ons uniek concept. Je neemt waar nodig en mogelijk ook zelf initiatief om potentiële klanten te benaderen.
Bij dit alles krijg je de steun en begeleiding van een sales-assistente en de sales-en marketingmanager.

Profielomschrijving:

Je bent bij voorkeur licentiaat of master van opleiding, of gelijkwaardig door ervaring. Een eerste werkervaring in sales bij een bank, verzekeraar of vastgoedpromotor is zeker een troef, maar geen voorwaarde.
Je hebt een professioneel voorkomen en een gezonde portie ambitie. Je bent gedreven en flexibel, je werkt graag met uitdagende targets en je bent in staat om autonoom en in teamverband te werken.
Je bent bovenal correct, positief ingesteld en op zoek naar dat net-ietsje-meer.

Ons aanbod:

Wij besteden uitermate veel aandacht aan coaching en begeleiding. Na een intens opleidingstraject sta je onmiddellijk in voor de realisatie van je verkoopstarget. Je kan je met de hulp van je assistente en manager profileren als dé partner en specialist in beleggingsvastgoed. Je komt terecht in een jong en dynamisch team, met doorgroeimogelijkheden.
Je werkt als zelfstandige. Hierbij kan je rekenen op een top loon, vanaf je eerste verkoop, maar zeker bij het behalen van je targets.

Interesse?

Kandidaten sturen hun motiveringsbrief met CV naar:
Brussels Projects - Jules Bordetlaan 160 - 1140 Evere t.a.v. Louis Van Hulle
Tel.: 0800 997 33
e-mail: l.vanhulle@brusselsprojects.be